Cluster Farming; maak het verschil

De boerderij van de nieuwe landbouw revolutie begint met de confrontatie van het begrip dat winstgevende landbouw bedrijven groot moeten zijn (500 Ha +), een niveau waardoor waardevolle regenwoud gebieden vernietigd worden en de bevolking hun voorouderlijk land moeten verlaten en vervolgens afhankelijk zijn van de westerse exportmarkt. Echter, heeft deze stijl van landbouw bewezen dat de afnemende meeropbrengst sociale en ecologische problemen creëert die pas generaties later problemen zullen veroorzaken.

Het is nooit te laat voor nieuwe uitdagingen in de landbouw. Start vandaag nog samen met ons om te bouwen aan een nieuwe toekomst in Cluster Farming. Voedsel staat bovenaan in de keten van menselijke behoeften, direct naast water, zuurstof en slapen. De planeet heeft voedzaam voedsel nodig en dat vereist intelligente mensen om het te laten groeien.

 

... de belangrijkste doelstelling in de ontwikkeling van een project is het doorvoeren van het volledige potentieel om de return van de investering te maximaliseren